OOMEN LANDBOUW- EN LOONBEDRIJF

Schoffelen

unnamed

Schoffelen

We kunnen het schoffelen voor meerdere gewassen aanbieden. Zo kunt u zonder gebruik te maken van gewasbeschermingsmiddelen toch onkruid vrij telen. In combinatie met bijvoorbeeld een bespuiting op de rij tijdens het zaaien geeft dit een grote meerwaarde. Hiermee krijgt u uw perceel in en tussen de rij onkruid vrij. 

Steketee IC-light

Met behulp van onze Steketee IC-light schoffelmachine kunnen we heel nauwkeurig een grote variatie aan gewassen schoffelen. De IC-light schoffelbalk is uitgevoerd met een camera systeem en RTK-GPS waardoor met hoge werk snelheden heel nauwkeurig geschoffeld kan worden. 

De schoffelmachine kan uitgevoerd worden met verschillende schoffels, vingerwieders en beschermschijven om kleine gewassen te beschermen. Hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden voor een goede werking in verschillende gewassen.

IMG_6634
IMG_6635

Door gebruik te maken van de Steketee IC-light en verschillende schoffeldelen is het mogelijk om in ieder gewas een perfect resultaat te geven. Het zorgt er ook voor dat er een minimale onbewerkte strook overblijft. Hierdoor ontstaat een goed werkende mechanische onkruidbestrijding op uw perceel.

DSC0032