stelcon slider
IMG_5712
IMG_5361
image00085
IMG_7114
IMG_7361
previous arrow
next arrow

WIJ WERKEN MET TROTS VOOR:BEDRIJVEN, AANNEMERS, OVERHEDEN, SEMI - OVERHEDEN EN PATICULIEREN

OOMEN AANNEMER & MACHINEVERHUUR

Projecten

Door onze werkzaamheden voor bedrijven, aannemers, overheden semi-overheden en particulieren maken wij de mooiste projecten. In het overzicht hieronder ziet een kleine greep van de projecten die wij de afgelopen tijd hebben uitgevoerd. 

IMG_7880

Aanleg paardrijbak

In Hank hebben wij een nieuwe paardrijbak aangelegd. Geheel in stijl is deze afgewerkt met een houten omheining. Ook de aanvoer van de juiste bakbodem is door ons uitgevoerd.

Plantvakken Raamsdonk

In samenwerking met De Rooy hoveniers, hebben we in de nieuwbouw van Raamsdonk alle plant vakken uitgraven en nieuwe grond met compost terug verwerkt.

cpo raamsdonk

CPO Raamsdonk

In het verlengde van de Wim Boonsstraat in Raamsdonk zijn 14 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Tijdens de grondwerkzaamheden hebben wij de bouw ondersteund met onze machines.

image00050

Uitgraven fundering nieuwbouw woning

Voor het uitgraven van de fundering van een nieuwbouw woning in Sleeuwijk hebben wij alle graafwerkzaamheden uitgevoerd. Daarnaast hebben wij ook de aan-, en afvoer van rijplaten voor het boren van de palen verzorgd.

IMG_6838

Graafwerkzaamheden Waspik

In Waspik hebben we de graafwerkzaamheden uitgevoerd voor het bouwen van een nieuw huis. De grond die daarbij vrij komt hebben we netjes volgens richtlijnen afgevoerd

IMG_5710

Stelcon platen plaatsen Koelhuis Altena

Voor het Koelhuis Altena in hebben we een nieuwe erfverharding geplaatst door middel van Stelcon platen

IMG_7172

Bieten Laden

Jaarlijks laden wij in samenwerking met transportbedrijf Van Kuijk b.v. de bieten voor de Cosun Beet Company uit Dinteloord. Met behulp van onze Atlas mobiele kraan en bietengrijper zorgen wij voor de juiste belading van de vrachtwagens van Van Kuijk b.v.

IMG_5241

Nieuwbouw Fam. Veldhoven

Voor de familie Van Veldhoven hebben wij alle grondwerkzaamheden uitgevoerd rondom de aanleg van een nieuwe ligboxenstal. Door de bouw van de stal in het buitengebied van Dussen kon de bedrijfsverplaatsing van de Familie Van Veldhoven vanuit de lintbebouwing in Dussen afgerond worden. 

MEER WETEN

CONTACTFORMULIER

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oomen Aannemer & Machineverhuur

Postadres: Loswal 6 4271 BA Dussen
Bezoekadres: Loswal 3 4271 BA Dussen